Tema
Idag så fortsatte vi vårt tema arbete. Nyckelpigorna fick höra Max-sagan genom att den spelades upp med hjälp av dockor. Barnen satt intressant och lyssnade och följde sagan.

Fjärilarna började med att lyssna på ett litet avsnitt ur "Snick och Snack" efter det spelade Ulrika upp samma avsnitt med hjälp av de fina handdockorna. Och tillslut fick barnen själva  spela upp den och det gick så bra. Vi är så stolta över dom. Ett av barnen fick ta bilderna som jag lagt här.

Mini-röris med Regnbågarna

Solstråle Nytt januari

Hej !

Tiden går snabbt och nu är det snart februari.

Vi tänker nu arbeta med teknik - enkla maskiner.  Till den 1 februari vill vi att barnen har med sig en ursköljd 1, 5 liters mjölkpaket. I denna packar ni in en sak hemifrån och slår in det i presentpapper. Saken ska vara hemlig! Paketet ska vara namnat för att ni sedan ska få med rätt paket hem igen. Vi ska göra en Galjvåg-Hur fungerar en balansvåg?

KOM IHÅG föräldrarmötet den 9 februari kl. 18.00. Det finns en lapp i hallen att fylla i vilka som kommer.

Vecka 9 kommer Nathalie för att praktisera igen hos oss och denna gången stannar hon fem veckor. Den 29 februari har vi vårt årliga Hasalopp. ALLA måste vara här 9.00!!!

Om era barn ska vara lediga på sportlovet ( vecka 8) så var snälla att säga till oss.Med vänliga hälsningar Annette Eva och Ulrika


Månadens Citat

"Med goda ideer är det som med svamp hittar man en finns det ofta flera."