Viktig info

Mångubbenytt 2017-03-13

Hej alla föräldrar!!

Nu har vi här på Mångubben landat i vårt arbetslag och det känns toppen. Vårt projekt med superhjältar är igång. Vi har under denna termin börjat arbeta i grupper utifrån barnens intresse. Några barn har skapat superhjältar i lera, andra har arbetat med drama där de själva har hittat på en saga. En annan grupp har skapat en god och ond värld utifrån återvinnings material. Vi kommer fortsätta med olika grupper utifrån barnens val och intresse. Det kommer även att finnas en fjärde grupp med vår praktikant Malin som kommer arbeta med IKT.  Följ oss på bloggen och titta gärna in på vår dokumentationsvägg i vårt ”byggrum”. Vi vill även påminna om vårt drop-in den 22/3 kl.7-9 där kommer vi erbjuda en liten frukost för 20kr/vuxen och en utställning av barnens arbete i projektet.

Vecka 11 har vi kvalitetsmåls vecka som innebär att vi arbetar lite extra med ”lek och rörelse ifrån andra länder”.

Onsdagen den 15/3 kommer vi att gå till skolan för att titta på en musikfilm som alla avdelningar och klasser har bidragit till. Vi kommer att lämna Mångubben 08.30

Och därför behöver ni lämna era barn senast kl.8.15 färdigklädda. Vi går tillbaka till lunch som vanligt.

Som ni kanske har hört så har våra traditionella 6 årsträffar startat upp. Detta är ett samarbete vi har med alla avdelningar i företaget. Vi träffas alltid i ”lilleskog”. Vidare träffar kommer att ske:

Tisdag den 28/3 kl. 9.30

Tisdag den 11/4 kl. 9.30

Tisdag den 2/5 kl.9.30

Tisdagen den 30/5 kommer en pedagog gå med till Ramlösafriskola med de barn som ska börja där. 9.30- 10.30

Under dessa dagar kommer vi att passa på att bjuda in de barn som är födda 13 från Stjärnskottet. Eftersom dem ska börja på Mångubben efter sommaren.  (Liten inskolning).

Vi vill också berätta att under april månad kommer vi starta upp för utvecklingssamtal. Det kommer att sitta tider på vår dörr för er att sätt upp er på till respektive pedagog. Titta noga så att ni inte sätter upp er på samma tider.

Mvh Marie, Karolina och Susanne

 

Publicerat i Allmänt