Moffelbygge i vitsippeskogen

Tisdag 23/4 Idag hade alla 10,09 och 08 regellekar på ängen. Det blev flätan, katten och råttan samt under hökens vingar. 11:orna och 12:orna Hade sin musik och frukt samling och fortsatte med sitt projekt "Jag och min kropp och min familj". Efteråt gick vi ut och lekte i det fina vädret. Några tränade på att cykla andra bakade kakor i sandlådan.
Onsdag 24/4 alla barnen gick till Vitsippeskogen där hittade barnen ett brev från Mofflerna med ett uppdrag. Mofflerna önskade att barnen skulle bygga olika saker till dem! Å det ville dem så det var full fart i skogen.

Påskfest 17/4

Idag har det varit påskfest ute i gröngräset. 5 olika stationer gick vi runt på: kvastrace, äggpickning, äggrullning, "Kom alla mina kycklingar"-lek och sist men inte minst fick vi leta efter Mångubbens påskägg från påskharen.
Klara... färdiga...
GÅ!!!
Årets äggakung!!! Ha ett härligt påsklov! önskar Mångubben

Påskvecka

Måndag Stjärnskottets fröknar planerade, regnet öste ner så vi lät alla barnen leka inne och var de ville i hela huset. sedan avslutade vi med en gemensam sångsamling.
Tisdag och onsdag
Barnen var inne först och lekte samt påsk pysslade de barn som ville. Efteråt gick alla ut i vårsolen och lekte.
 

Onsdags eftermiddag ville några barn äta mellanmål på stjärnskottet och fick det medan vi andra på Mångubben passade på att gå på en "liten picknick" tur i den härliga vårsolen.
 
Torsdag!!!!
Påskfest då flyger vi till Blåkulla.
Glad påsk