Teater

Idag har Mångubbens Nallar och Stjärnhusets 07:or varit inbjudna till Kottarnas teater. Sagan handlade om varför musen var arg och hur de sedan blev kompisar igen och hade fest.

Viktig info till alla kottarna

Hej alla Kotte föräldrar!
 
Efter vår skräpplockedag råkade vi gå förbi hemma hos ett av kottebarnen. Vi stannade i hans trädgård en liten stund. Efteråt blev det en härlig disskussion kring att barnen ville titta in i varandras trädgårdar och eftersom vi vill ge barnen mer inflytande lovade jag att föra disskussionen vidare.
 
Nu har jag samtalat med en förälder som vi kommer att börja vår vandring till och det kommer att ske
 
Tisdagen den 7/5. Eftersom detta barn bor ganska långt  från förskolan har vi bestämt att ta med matsäck denna dag som vi äter på något mysigt ställe på vägen tillbaka till förskolan. Vi börjar att gå från förskolan 9.00 då bör alla kottar vara klädda och klara. Vi är tillbaka allra senast kl 13.00 på förskolan.
 
Nästa besök blir onsdagen i vecka 20. I vecka 21 blir det tisdag och onsdag.  Då får de övriga kottarna visa sina trädgårdar.
 
Om det är någon förälder som absolut inte vill att vi går in i er trädgård när ni inte är hemma, var snälla och meddela detta snarast. Jag informerar er i hallen annars vilka trädgårdar vi besöker samma dag.
 
Mvh Mångubens Kotte pedagog.
 

Hinderbana 29/4

Idag har det varit hinderbana ute vid kullen. Barnens önskemål var att få springa, hoppa i ringar, göra kullerbyttor och hoppa hinder. Så här blev det: