Veckobrev för v 45

 

Hej!

 

Det blev en mysig vecka innan lovet! Barnen hade fått önska olika aktiviteter eftersom vi har arbetat väldigt flitigt hela terminen. Det blev bakning, lite småpyssel, filmtajm, lek i Ramlösa parken och mycket lyssnande på vår ljudbok Harry Potter. FN-dagen blev också en lyckad dag tillsammans med vår kompisklass Valparna och resten av skolan. Tre intensiva veckor med utvecklingssamtal är till ända och det har varit trevligt att träffa er för att prata om ert barns kunskapsutveckling. Det kommer ett skriftligt omdöme i slutet av terminen.

 

Lördagen den 23/11 8.30–11.30 är det Öppet hus på skolan och alla eleverna går i skolan denna dag. Vi kommer att visa hur vi arbetar under våra måndagar då vi har tregrupper tillsammans med åk 3. Vi har matematik, bild och musik. Vi börjar och avslutar dagen i vårt klassrum.

Efter Öppet hus så är det vår stämningsfulla julmarknad som vi har tillsammans med förskolan kl 11.30–13.30. Då blir det lotterier, teater, fika- glögg- korv- kak- och pysselförsäljning, teater, tomtegrotta och barnloppis. Vi tar tacksamt emot vinster till lotterierna, leksaker och kläder till barnloppisen, kakor och pyssel till försäljning. Lämna vinster, pyssel och loppis-saker under veckan innan julmarknaden, kakor och andra bakverk är vi tacksamma om ni lämnar dagen innan eller samma dag. Vinsten går till barnen på förskolan och skolan. Tack på förhand och hjärtligt välkomna!

 

Jag är ledig måndag och tisdag i v 45. Jenny, Bittan och Maria håller ställningarna i klass 2.

 

Vi bifogar en inbjudan till discot den 8/11.

 

Det är idrott på Vittra eller simning fredagen den 8/11. Under vecka 45 kommer vi att fördjupa oss i religionen islam och starta upp multiplikationsarbetet i matematiken.

 

Torsdagen den 12 december är det luciafirande på skolan klockan 18:30. Alla barn som ville delta i luciatåget har anmält sig till mig och Jenny. Det är endast föräldrar och syskon till de elever som är med i luciatåget som bjuds in. De barn som har anmält sig får hem en ”bindande” anmälningsblankett att fylla i under vecka 45. Beroende på hur många som anmäler sig så blir det en eller två sittningar för publiken. På morgonen på fredagen den 13 december kl. 8:30 kommer årskurs 4 att lussa för alla skolans elever i matsalen, detta är endast för elever.

 

Vi önskar alla en härlig vecka!

Jenny & Anette

 

Höstavslutning

En extra mysig fredag blev avslutningen innan höstlovet.
Barnen hade bakat i veckan och klass 3 blev inbjudna på filmtajm och kakmums.
Istället för idrott gick vi till härliga Ramlösaparken och hade lek i naturen.
Vi önskar alla ett riktigt härligt höstlov.
Anette och Jenny

Bakning på schemat!

Imorgon ska vi ha lite mys innan lovet och fira att vi alla i klassen jobbar på så bra!! Så här förberedde vi myset...